Gratis E-BOOK, hier te downloaden!

Luisteren naar je lichaam: hoe doe je dat?

Last van stress? Vaak moe? Minder energie dan je zou willen?  Hier kun je zelf wat aan doen! Als je maar weet waar je moet beginnen. Leren luisteren naar je lichaam is de allereerste stap op weg naar meer energie! Goed naar je lichaam luisteren is niet ingewikkeld, als je maar weet op welke lichaamssignalen je moet letten en wat die betekenen. Meer daarover vertel ik je in mijn gratis E-book!


Je leert:

  • Goed naar je lichaam te luisteren
  • Welke signalen je daarbij serieus moet nemen
  • Hoe je hartslag je kan helpen
  • Op welke 3 dingen je moet letten
  • Alarmsignalen herkennen en begrijpen
50%
Download het E-book hier!
Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt het E-book direct in je mailbox! Je ontvangt ook mails over wat je nog meer kunt doen om je fit, energiek en in balans te voelen. Uitschrijven kan altijd met één druk op de knop.
Je gegevens zijn 100% veilig.
Gratis Download
 

Een hartslagmeter cadeau...

Een paar jaar geleden kreeg ik van mijn moeder een hartslagmeter. Dat was in mijn burn-out periode. Al was toen nog niet duidelijk dat het om een burn-out ging. Ikzelf en de mensen om me heen snapten niet wat er met me aan de hand was: ik had altijd bakken vol energie en nu 'ineens' allerlei vage klachten. Mijn moeder dacht dat ik overtraind was. Later bleek het om een burn out te gaan.

Het moment dat ik die hartslagmeter cadeau kreeg, was het moment dat ik weer een beetje grip kreeg. Het heeft me namelijk geholpen om in te zien hoe het daadwerkelijk met me gesteld was. En dat was niet al te best... Een hartslag van 150 bij het opvouwen van de was en boven de 200 bij minimale fysieke inspanning. En het stomme was: ik had het zelf niet eens door! Maar het verklaarde wel waarom ik bij inspanning binnen no-time zwarte vlekken voor mijn ogen kreeg en aan het einde van de dag compleet uitgeput was. Eigenlijk zat ik dus de hele dag "in het rood". 


Die hartslagmeter zorgde er natuurlijk niet direct voor dat ik me beter ging voelen, maar het gaf me wel inzicht en houvast! Inzicht in hoe het daadwerkelijk met me gesteld was en dat ik daarnaar moest gaan handelen.Stress doet wat met je lijf!

Als je last hebt van stress, doet dit op de lange termijn iets met je lijf. Dat merk je doordat je allerlei klachten krijgt: weinig energie, je voelt je uitgeput, slaapt slecht, hebt een opgejaagd gevoel en kunt last hebben van allerlei lichamelijke klachten. Deze klachten vertellen je iets! Namelijk dat je lichaam in haar reserves zit. En het tijd wordt om gas terug te nemen.  

In mijn E-book ontdek je hoe je de hartslag kunt gebruiken om erachter te komen hoe het nou echt met je gesteld is. Vraag je teveel van jezelf? Zit je in je reserves? Moet je gas terugnemen?

Vraag het E-book aan en leer welke aspecten van je hartslag cruciaal zijn om in de gaten te houden!

Download het E-book hier, gratis!

Minder stress en meer energie? Zet nu de eerste stap zelf! Ga aan de slag met de handvatten die ik je in dit E-book geef:

  • Luisteren naar je lichaam: maak het meetbaar!
  • Leer de hartslag gebruiken om stresslevels in de gaten te houden
  • Ontdek hoe je hierbij gebruikmaakt van je smartwatch!
  • Wat zijn alarmsignalen en hoe ga je hiermee om?
50%
Download het E-book hier!
Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt het E-book direct in je mailbox! Je ontvangt ook mails over wat je nog meer kunt doen om je fit, energiek en in balans te voelen. Uitschrijven kan altijd met één druk op de knop.
Je gegevens zijn 100% veilig.
Download nu!