Minder stress en meer energie!

Volg de online training en creëer een gezonde balans in je leven

Herken je dit?

 •  Hoge stresslevels
 •  Een uitgeput gevoel
 •  Altijd maar doorgaan
 •  Moeite om te ontspannen


Een gezonde balans is iets wat iedereen kan leren, ongeacht werk- en privésituatie of mate van belastbaarheid! Ben je geneigd om veel van jezelf te vragen en ben je op zoek naar een gezonde balans? Een duurzame verandering, zodat je ook in de toekomst weet wat je kunt doen om je fit, energiek en in balans te voelen?


Een duurzame verandering hoeft niet moeilijk te zijn! Met de juiste handvatten en tools in handen, heb je alleen een gezonde portie doorzettingsvermogen en volharing nodig om meer rust in je hoofd en je lijf te creëren en je leven op een gezonde manier in te richten.

Een gezonde balans is iets wat iedereen kan leren! Ongeacht werk- en privésituatie of mate van belastbaarheid.

Als neuropsycholoog en bewegingswetenschapper en ervaringsdeskundige met deze klachten, weet ik welke stappen er nodig zijn om je duurzaam beter te gaan voelen en de juiste balans te creëren in je leven. De meest krachtige verandering treedt op als je de juiste ingrediënten op het juiste moment met elkaar mixt. Deze cursus bevat alle ingrediënten die je nodig hebt voor een duurzame verandering: van inzicht, inspanning tot ontspanning.


In de training leer je:

 • Lichaamssignalen herkennen
 • Wat stress doet met lichaam en hersenen
 • Hoe je kunt ontspannen
 • Je lichaam weer in balans brengen
 • Een gezonde energiehuishouding creëren
 • Hoe je de verandering duurzaam maakt

Ervaringen van anderen...

Ik ben via haar E-book bij Ingrid gekomen en was benieuwd wat de online training mij kon brengen. Was aangenaam verrast met de wetenschappelijke onderbouwing, heldere uitleg door Ingrid en mijn gevoel van herkenning. Na de training heb ik ervoor gekozen om anders te gaan bewegen en heb er daarna de ademhalingsoefeningen aan toegevoegd. Nu combineer ik die twee en voel me er erg goed bij! Ben blij dat ik nu tools in handen heb om in te zetten om meer balans in mijn dagen/weken te krijgen. Als bonus slaap ik nu ook nog beter!

Annemiek

Na bezig te zijn geweest met diverse dingen om meer rust in mijn hoofd te krijgen, ben ik uitgekomen bij de cursus van Ingrid! Ik ervaar na het volgen van deze cursus meer rust en kan dit ook vasthouden :) Ingrid is erg duidelijk in haar voorbeelden en geeft praktische handvatten waar je ook direct mee aan de slag kunt. Daarnaast is het erg fijn dat de cursus online is en daardoor is het makkelijk te combineren!

Eveline

Na het volgen van de training heb ik veel meer inzicht gekregen wat het effect van zogenaamde stress is op mijn lichaam. Ik hou van ontwikkeling en sta eigenlijk altijd aan. Stressregulatie is nog belangrijker dan ik vooraf al wist. Ingrid laat aan de hand van duidelijke voorbeelden zien hoe ik beter voor mezelf kan zorgen. De inzichten en oefening over de stress-as heeft me duidelijk gemaakt dat ik meer mag of moet oefenen met het doorbreken van patroneren. Hoewel ik niet onbekend ben met het onderwerp heeft het veel nieuwe inzichten gebracht! Aanrader!

Marieke

Het enige wat je nodig hebt...

Als jij weet hoe je naar je lichaam moet luisteren, weet welke processen zich afspelen in je lijf en in je hoofd en hoe je die processen moet doorbreken en omkeren, dan heb je alles in handen om een duurzame verandering te kunnen inzetten.

Het enige wat je nodig hebt is de motivatie en het doorzettingsvermogen om structureel iets te willen veranderen, de rest leer ik je graag: uitleg, video's, tips en oefeningen staan voor je klaar!

Ervaringen van anderen...

De cursus zit heel goed in elkaar. Ingrid laat stap voor stap zien hoe je inzicht krijgt in je stresslevels, hoe je jezelf moet ‘resetten’, en hoe je je lijf goed kan conditioneren. Ook het werkboek is daarbij een heel fijn hulpmiddel.

Ingrid heeft mij door de cursus laten zien hoe ik meer rust en ruimte kan krijgen in mijn hoofd. Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Raak niet meer zo snel gespannen, omdat ik nu weet hoe ik de stress kan reguleren. Ik ben na jaren eindelijk van mijn gejaagde gevoel af!

Petra

Wat een mooie, complete training! Hier is echt sprake van de kracht van herhaling en duidelijke uitleg. De informatie is voor mij [als hulpverlener] niet nieuw, maar doordat alles in 4 modules samenkomt en er steeds even wordt teruggekeken op de vorige modules blijft alles beter hangen. Ik ben hierdoor ook meer gemotiveerd om dit keer echt iets te doen met de informatie en de challenges toe te passen. Ingrid heeft een rustige stem en het lijkt net of we echt tegenover elkaar zitten. Enorm eenvoudig te volgen: alles makkelijk in de mail terug te vinden; dit werkt heel prettig.

Nienke

De cursus is een heel helder geheel! Het geeft een duidelijk inzicht in wat er gebeurt bij teveel stress. De beschreven oefeningen zijn duidelijk en goed te integreren in je dagelijkse plannen. Al met al een zeer duidelijke en verhelderende kijk op stress en de escalatie daarvan. Ingrid vertelt alles met een fijne, rustige stem en deelt eigen ervaringen.


Echt een aanrader!

Jesper

Stap voor stap!

Met deze training neem ik je stap voor stap mee en leer je wat nodig is om structureel meer rust in je hoofd en je lijf te creëren en wat jij nodig hebt voor een gezonde balans. Wat je situatie ook is:


 • Je werkt fulltime
 • Zit met een burn-out thuis
 • Bent al een tijd herstellende


Het maakt niet uit: als jij op zoek bent naar een gezonde balans en niet goed weet hoe je die voor jezelf kunt creëren, is deze cursus voor jou bedoeld! In de cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan verschillende maten van belastbaarheid en je wordt uitgenodigd om de oefeningen op je eigen niveau te doen. Bij hoe je dit doet, word je in de modules uitgebreid begeleid. Dus wat je situatie en mate van belastbaarheid ook is: in deze cursus krijg je handvatten aangereikt die je een stap verder helpen!

Online training "Creëer een gezonde balans"

 • 4 Modules aan lesmateriaal over hoe je een gezonde balans creëert in je leven
 • Praktische en toegankelijke opdrachten en challenges
 • Een journal waarin je alles kunt bijhouden en met ruimte tot reflectie
 • Beweegtips voor elk niveau van belastbaarheid
 • Tips en inspiratie om je verandering duurzaam te maken
 • Te volgen via telefoon en computer, wanneer het jou uitkomt!
 • Onbeperkt toegang, dus op je eigen tempo deelnemen


Deze training volgen? Koop dan nu je ticket voor slechts € 79 en je ontvangt 4 modules aan lesmateriaal, opdrachten, inspiratie voor oefeningen, tips en invulschema's waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt!